בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  סיווג ע"פ תכנית לימודים  >  ביולוגיה - 1 [סיווג תיכונים]
בחר תת-תחומים - סיווג ע"פ תוכנית הלימודים
בחר תת-תחומים
עבור לחלוקת תתי תחומים נוספים בביולוגיה
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
ד"ר עדנה אופנהיימר השפעת הטמפרטורה על פעילות אנטיביוטיקה 21/11/2016 9155
בשער ברשת מהי השפעת סוג הסוכר על תהליך תסיסת שמרים 13/4/2016 8940
פרופ' שמעון מזרחי ביוחקר בנושא שמרים וגלוטן 13/4/2016 8931
בשער ברשת שמרים וגלקטוז 27/03/2016 8928
פרופ' סרג' אנקרי השפעת ריכוז סוכר על חיידקים 27/03/2016 8926
בשער ברשת מיצוי אלוורה מעכב נביטה 24/3/2016 8925
בשער ברשת השפעת סוג סוכר על קצב נשימת שמרים 20/3/2016 8921
בשער ברשת השפעת הטמפרטורה על ריכוז ויטמין c 20/3/2016 8919
בשער ברשת השפעת מלח KCl על תאי שמרים 17/3/2016 8918
פרופ' יגאל אראל בדיקה של פעילות ביולוגית בקרקע ע"י הוספת מי חמצן 17/3/2016 8917
פרופ' אליאורה רון השפעת נוכחות חיידקים פרוביוטיים על קצב התרבות חיידקי E.coli 17/03/2016 8914
בשער ברשת השפעת פחמן דו חמצני על עיכוב אתילן 13/3/2016 8912
בשער ברשת השפעת הדטרגנט על אחוז הנביטה של העדשים והמש- ביוחקר 9/3/2016 8910
פרופ' דוד מירלמן השפעת קלציום דו כלורי על אי קולי 09/03/2016 8906
ד"ר אורי גופנא ביוחקר ברשת- השפעת ריכוזי דבש שונים על עיכוב התרבות חיידקי E-coli 9/3/2016 8905
פרופ' עמרם אשל השפעת ריכוזי אנבנה על אזולה שרכית 9/3/2016 8903
פרופ' אליאורה רון ריכוז גלוקוז בחיידקי חומצות חלב 9/3/2016 8901
ד"ר יעקב תדמור שינוי צבע של תמציות צמחים 15/03/2016 8899
בשער ברשת האם יש קשר בין קפאין לבין האצת נשימה תאית בשמרים? 6/3/2016 8897
בשער ברשת השפעת צבעים על צמיחת צמחים 06/03/2016 8896
בשער ברשת שמן אורגנו פראי 3/3/2016 8893
פרופ' סימה ירון פעילות חיידקים פרוביוטים. 3/3/2016 8887
בשער ברשת רמת חומציות של חלב 28/2/2016 8885
בשער ברשת השפעת רמת הבשלה בבננה על קצב פירוק ויטמין סי 24/2/2016 8879
בשער ברשת השפעת ריכוז המלח על נשימה תאית בשמרים 24/2/2016 8876
ד"ר רון פורת תגובה לתשובה בנושא ההדרים 24/2/2016 8874
בשער ברשת השפעה של חימום מיצוי פלפל אדום על כמות ויטמין C 23/2/2016 8870
בשער ברשת השפעת מיץ חומץ על השחמת תפוח עץ 21/2/2016 8867
ד"ר ניר קרן חישוב הפקת פוטוסינתזה 24/2/2016 8865
ד"ר אמנון ליכטר האם green mold או blue mold הם ארוביים או אנארובים פקולטטיבים? 25/2/2016 8863
בשער ברשת השפעת שמן הרוזמרין על הנביטה 15/02/2016 8860
ד"ר מישל זכאי השפעת טיפול קור על בצלי הצבעוני 18/2/2016 8859
פרופ' עבד עזאם ATP 15/2/2016 8857
פרופ' ענת ירדן שאלה בקשר לניסוי בביוחקר על מיצוי שום וחיידקים 14/2/2016 8855
ד"ר רון פורת הבשלה בהדרים 18/2/2016 8851
ד"ר דניאל שר השפעת מתן גלוקוז בחושך על יצירה\פירוק כלורופיל ועל ביומסת האצה ulva lactuca 10/2/2016 8847
בשער ברשת השפעת האור על הבשלת פירות הדר 10/02/2016 8846
בשער ברשת הבדל בהשפעת פרוקטוז וגלקטוז על נשימה תאית בשמרים. 10/2/2016 8844
פרופ' חגי אבליוביץ מדוע יש שוני במידת התפיחה של סוגי קמחים שונים? 16/2/2016 8842
פרופ' אלי זמסקי מערכת הפרשה בצמחים 10/02/2016 8840
בשער ברשת מה הקשר בין רמת חומציות לנביטה 9/2/2016 8839
פרופ' חיים קיגל נביטה מהירה של זרעי חיטה בתמיסת השקיה בסיסית 10/2/2016 8833
פרופ' צבי ויינברג כבישת מלפפונים חמוצים 25/2/2016 8832
בשער ברשת ביוחקר- השפעת סוגי סוכרים על קצב תסיסת שמרים. 9/2/2016 8827
בשער ברשת השפעת סוג סוכר על תפיחת בצק 9/2/2016 8825
בשער ברשת הבדל השפעות של ויטמין C לחומצת לימון על קצב השחמת תפוחי עץ 9/2/2016 8822
פרופ' עמיר שרון ביוחקר - גרעיני הקפיר 18/2/2016 8821
ד"ר ציפורה טייטל השפעת שמן זית על עיכוב גדלים e.coli 2/2/2016 8817
בשער ברשת השפעת סבון כלים נוזלי עם 18% חומר פעיל על אחוז נביטה של זרעי מאש 1/2/2016 8816
בשער ברשת טווח ריכוז מלחים 1/2/2016 8815
בשער ברשת השפעת שמן רוזמרין (שמנים אתריים) על פטריות (טריכודרמה)? 31/1/2016 8813
פרופ' עמוס טנדלר הלרווה 21/2/2016 8811
בשער ברשת השפעת צפיפות זרעי חיטה על אחוז נביטת זרעי חיטה 28/1/2016 8810
ד"ר איריס ידידיה ביודע-כיצד רעל בפקעות רקפת בטמפ` שונות בזמני התפתחות שונים בריכוזים שונים משפיע על גדילת חיידקים 11/2/2016 8807
בשער ברשת השפעת דרגת ph בסיסי על נביטת זרעי חיטה 25/1/2016 8801
ד"ר דוד עזרא שמן אקליפטוס לעיכוב פטריות עובש בהדרים. 29/2/2016 8797
בשער ברשת שאלות בנושא ביוחקר 25/1/2016 8796
בשער ברשת מידע אודות החומר הפעיל triclosan הנמצא בתרחיץ פנים מסוג אקניל 25/1/2016 8795
ד"ר מרגריטה אורלוב השפעת ריטלין וקפאין על תולעי קמח 25/1/2016 8791
פרופ' זאב בלומנפלד כיצד ניתן לבודד את ההורמון פיטואסטרוגן מפולי סויה? 19/1/2016 8779
ד"ר אילן לוין האנזים המחזר חומצה אסקורבית בעגבנייה 18/02/2016 8776
בשער ברשת ריכוז אידיאלי של ג`יברלין באור ובחושך 11/1/2016 8772
בשער ברשת מיצוי אורנים- אלופתיה 10/1/2016 8769
פרופ' יוסף קנר תגובת ויטמין C נוכח חמצן ואוקסידאז 10/01/2016 8768
בשער ברשת מנגנון עיכוב ההשחמה בפירות ע"י אנטיאוקסידנט 10/1/2016 8763
פרופ' חגי אבליוביץ תמיסת תרחיף שמרים 11/1/2016 8761
בשער ברשת מינוני ההורמון אוקסין בניסוי 7/1/2016 8755
בשער ברשת שאלה בקשר לנבטי מש 7/1/2016 8754
פרופ' סרג' אנקרי פעילות האליצין בשום 12/1/2016 8753
בשער ברשת ביוחקר השפעת קפאין על שמרים 5/1/2016 8749
בשער ברשת השפעת ריכוזים שונים של מלח נתרן-כלורי (מלח שולחן) על הנביטה של זרעי החסה 5/1/2016 8746
בשער ברשת נשימת שמרים בנוכחות אלכוהול 5/1/2016 8745
ד"ר ויקטור רודוב ביוחקר השפעת תפוחים על הבשלת בננות 11/1/2016 8741
פרופ' יאיר אהרונוביץ השפעת אקונומיקה על חיידקים 10/1/2016 8739
בשער ברשת נשימה תאית בבצק שמרים 3/1/2016 8737
בשער ברשת קשר בין PH לתפיחת בצק שמרים 3/1/2016 8736
פרופ' נתיב דודאי השפעת סוג הדבש על אי-קולי 12/1/2016 8734
בשער ברשת החומר הפעיל ברימון 31/12/2015 8733
בשער ברשת השפעת ריכוזי אלכוהול עלן פעילות קטלז בכבד 31/12/2015 8732
בשער ברשת ניסוי ביוחקר: אוסמוזה בתפוחי אדמה 29/12/2015 8726
פרופ' אלי זמסקי השפעת ריכוז הדשן על קצב גדילת עדשת המים - מנגנון פיצוי? 31/12/2015 8725
פרופ' שמעון מזרחי השפעת זמן בישול על ויטמין C 14/1/2016 8724
בשער ברשת נביטה 28/12/2015 8722
בשער ברשת עזרה בביוחקר בנושא עובשים בסוגי לחם שונים 28/12/2015 8721
ד"ר עדנה פסיס שינוי בכמות האנזים פוליפנול-אוקסידאז 3/1/2016 8720
בשער ברשת השר בין ריכוז מלח ושיעור הגדילה בנבטים 28/12/2015 8717
ד"ר יגיל אסם השפעת מחטי אורן קנרי על נביטת זרעי חיטה- בעיה בתוצאות הניסוי. 12/1/2016 8716
בשער ברשת השפעת ריכוז מיצוי עגבנייה על אחוז נביטת זרעי עדשים. 24/12/2015 8714
ד"ר יוספה אברהם ביוחקר-השפעת השום על מידת העיכוב בגידול חיידקים 29/12/2015 8711
פרופ' עמרם אשל פוטוסינתזה בצמח המים אלודאה 24/12/2015 8710
פרופ' ישראל גולדברג השפעת חימום מוקדם על אוסמוזה בתפו"א 24/12/2015 8707
בשער ברשת השפעה של מי פה מסוג ליסטרין על חיידקי סטפילוקוקוס אלבוס 22/12/2015 8705
בשער ברשת השפעת קרינה על נביטה 20/12/2015 8703
בשער ברשת למה חיידקים גורמים להזדקנות צמחים 20/12/2015 8699
בשער ברשת שיעור הדיות 17/12/2015 8693
ד"ר ג'ריס גדעון השפעת ריכוז המיצוי מצמח אלת המסטיק על התפתחות החידקים 17/12/2015 8684
פרופ' דורון שטיינברג השפעה של סודיום ביקרבונט על תמותת חיידקי סטאפילוקוקוס אלבוס 15/12/2015 8679
ד"ר מולי זקס דשן אוראה 31/12/2015 8677


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up