בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  כימיה
בחר תת-תחומים
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
בשער ברשת השפעת אלכוהול על נשימה תאית בשמרים 15/5/2017 9452
בשער ברשת [עזרה] כיצד משפיע ריכוז הסוכר על נביטת זרעים? 14/5/2017 9451
בשער ברשת השפעת ריכוזי אלכוהול שונים על אנזים קטלאז בכבד 8/5/2017 9445
פרופ' יעקב פרידמן פיסטיה צפה- חסת המים 7/5/2017 9433
בשער ברשת השפעת רמות PH שונות על קצב נשימה תאית בשמרים 3/5/2017 9429
ד"ר אורי גופנא השפעת סוגי סבון שונים על התרבות חיידקי ה-E.coli 7/5/2017 9426
פרופ' עודד ירדן ביוחקר עובש 3/5/2017 9421
בשער ברשת נשימה תאית בשמרים 20/4/2017 9413
פרופ' יחזקאל קאשי מהו טווח ה-pH שבו מתבצעת תסיסת שמרים? 18/4/2017 9399
בשער ברשת השפעת צפיפות על נביטת זרעי מש 27/3/2017 9393
בשער ברשת מה הקשר בין סוג הממתיק לבין יעילות התסיסה הכוהלית? 27/3/2017 9381
ד"ר יפתח ואקנין שאלה לגבי מיצוי במים ולא באלכוהול 15/5/2017 9380
בשער ברשת השפעת רמות PH שונות על נביטת זרעי מש 26/3/2017 9377
בשער ברשת ביוחקר-ריכוזי גלוקוז ונשימה תאית בשמרים 26/3/2017 9375
פרופ' אלי זמסקי נענע ואלכוהול 26/3/2017 9374
בשער ברשת השפעת אתנול על תסיסת שמרים-עבודת ביוחקר 2/3/2017 9370
ד"ר עדנה אופנהיימר כיצד הכסף החנקתי פוגע בחיידקים 1/3/2017 9363
ד"ר עידית גינזברג אנזימים 19/3/2017 9357
בשער ברשת במבנה האינסולין T-state, R-state 23/2/2017 9354
בשער ברשת השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. 23/2/2017 9351
בשער ברשת ניסוי ביוחקר- השפעת ריכוזי אלכוהול על אנזימי הכבד 23/2/2017 9350
בשער ברשת השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום 23/02/2017 9349
פרופ' דוד וייס ציטוקינין 2/3/2017 9347
בשער ברשת עבודת חקר בביולוגיה 22/2/2017 9344
פרופ' זהרה יניב כורכומין וחיידקים 2/3/2017 9343
פרופ' אילת פישמן כיצד נשמרת צורה הנטיפית של שוקולד צ`פס בזמן אפייה? 8/5/2017 9316
בשער ברשת ניסוי עם מחמצנים ולומינול 8/2/2017 9306
ד"ר שלי ליבנה נפח תמיסה 01/02/2017 9302
ד"ר רחלי עינב ריכוז מסוכן של פחמן דו חמצני 18/4/2017 9289
פרופ' אברהם לוי מדוע גל הבטנין לא יצא בתוצאה הגיונית? 18/01/2017 9287
פרופ' חיים דימנט העברת חום - תרמודינמיקה 9/1/2017 9277
פרופ' מוריס אייזן המשך לשאלת אקונומיקה עם לומינול 19/12/2016 9252
בשער ברשת השפעת קפסאיצין על תהליכים מטבוליים של דפניות 24/4/2017 9249
פרופ' בוריס ריבצ'ינסקי תגובות לומינסנסיות -הארה 11/01/2017 9244
בשער ברשת השפעת מלח על קרח 15/12/2016 9237
בשער ברשת החומרים בסוללה 14/12/2016 9232
ד"ר ברוריה הויאר השפעת נחושת כלורית על חיידקים 2/4/2017 9229
פרופ' ישראל גולדברג תסיסה של שמרים ביין אדום 26/3/2017 9207
פרופ' מוריס אייזן תגובה בין אקונומיקה ללומינול 1/12/2016 9201
ד"ר רחל צימרוט קונפיגורציה אלקטרונית 28/11/2016 9175
פרופ' דוד אבניר אידוי יונים 21/11/2016 9163
בשער ברשת אורגנו 17/11/2016 9161
בשער ברשת נר בוער 1/9/2016 9100
בשער ברשת גז ראדון 18/8/2016 9088
בשער ברשת שבבי קרטין טהור 18/9/2016 9083
פרופ' יואב צרי גליצרין מוצק שקוף 31/7/2016 9078
פרופ' גיל מרקוביץ ניקוי מתכות 28/7/2016 9075
פרופ' דוד חסון הדגמת היווצרות אבנית 7/8/2016 9074
פרופ' גיל מרקוביץ זהב וכסף במי ים המלח 24/7/2016 9071
פרופ' דוד חסון אבנית בהרתחת מים 17/7/2016 9069
פרופ' מוריס אייזן גריז זה סוג של שמן? 21/6/2016 9057
פרופ' דוד אבניר המשך... יודיד המגנזיום 21/6/2016 9056
פרופ' מוריס אייזן חמצן ושמן 19/6/2016 9055
פרופ' דוד אבניר MgI2 איזה חומר הוא? 14/06/2016 9042
פרופ' גיל מרקוביץ חומר מוליקולרי וחומר יוני 30/5/2016 9023
בשער ברשת מתיל כלוריד,נמס או לא נמס במים??? 29/5/2016 9021
פרופ' מיכאל נעים טעמם של חומצות ובסיסים 15/5/2016 9001
פרופ' דוד אבניר סודיום היפוכלוריט 22/5/2016 9000
פרופ' ארקדי ויגלוק סולר,קירוסין ובנזין 3/5/2016 8974
בשער ברשת מתאנול 14/04/2016 8951
פרופ' יואב צרי השפעת ריכוז הגליצרין על גודל האנטי בועה 13/03/2016 8889
בשער ברשת כיצד משפיעה טמפרטורת גרעיני הפופקורן על מהירות התבקעותו? 9/2/2016 8837
בשער ברשת התאדות מים 9/2/2016 8829
בשער ברשת ביוחקר - ויטמין C 9/2/2016 8826
פרופ' יואל ששון יבוש כביסה בכל טמפרטורה 31/1/2016 8812
ד"ר עוז גולן השפעת טמפרטורה על בועות סבון 2/2/2016 8800
בשער ברשת ניסוי נחש קצף 19/1/2016 8789
פרופ' קדמה בראלי אנרגיה בתהליכים כימיים 25/1/2016 8788
רותי שטנגר וד"ר מירי קסנר הגנה של יוני פלואור על קליפת ביצה 09/02/2016 8783
פרופ' יכין כהן כדורים סופחי מים 3/3/2016 8780
פרופ' רון בלונדר חומצה ובסיס 14/1/2016 8778
פרופ' אילת פישמן השפעת אחוז מוצקי הקקאו על מידת ההתכה 25/01/2016 8777
בשער ברשת מדידת pH בדרכים שונות 10/1/2016 8767
פרופ' עוזי קלדור De-quenching 10/1/2016 8766
פרופ' שמואל שפרן אפקט ליידנפרוסט 12/01/2016 8764
בשער ברשת קשרים כימיים - בועות סבון 7/1/2016 8758
בשער ברשת ניסוי סבון מים ופלפל 7/1/2016 8756
בשער ברשת האם נתרן הידרוקסידי מסוכן לנשימה? 31/12/2015 8730
פרופ' יואב צרי יצירת בועות סבון 28/12/2015 8713
פרופ' דורון אורבך מדידת מתח בתא אלקטרוכימי הבנוי ממיצי פרות הדר ומתכות Mg , Cu 31/12/2015 8704
ד"ר עדנה אופנהיימר מנגנון פעולה של אנטיביוטיקה מסוג פנצילין וצפלקסין 20/12/2015 8691
פרופ' אלי איזנברג קרינה רדיואקטיבית 20/12/2015 8688
פרופ' יואב ליבני סוכריה על מקל 14/1/2016 8676
פרופ' אורי לזמס טגון השמן 22/11/2015 8640
פרופ' קדמה בראלי instant ice 23/11/2015 8630
פרופ' עמנואל פלד חומרים סופחי פד"ח ואופן פעולתם 17/12/2015 8625
בשער ברשת תפקיד השמן בהכנת פופקורן 8/11/2015 8608
פרופ' גיל מרקוביץ אנרגית שפעול 22/11/2015 8602
פרופ' רון בלונדר מה ההבדל בין תרכובת למולקולה? 28/10/2015 8573
פרופ' דוד אבניר יצירה ומבנה של חומרים יונים 27/10/2015 8572
פרופ' דניאל הריז חימום שמן 1/11/2015 8571
לנה יאדגרוב טמפרטורת רתיחה של מי חמצן בהשוואה למים 12/10/2015 8550
פרופ' אורי לזמס ביצה קשה 15/10/2015 8540
ד"ר רוית חלד איטה יהלום 17/09/2015 8524
פרופ' ארנון שני פלסטיק 23/8/2015 8521


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up