בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  הנדסת מזון
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
בשער ברשת השפעת ריכוז מלחים במי השקייה על נביטת חיטה 9/5/2018 9786
בשער ברשת פוספטאז בהבשלה 18/3/2018 9738
בשער ברשת האנזים GALT בשמרי בירה 4/3/2018 9726
ד"ר רון פורת השחמה של פירות שונים 1/3/2018 9720
פרופ' אילת פישמן השפעת הקפאת מיץ לימון על ויטמין C 1/3/2018 9717
יורם אייל מהי השפעת אגוזי פקאן עם קליפתם על הבשלת אבוקדו? 1/3/2018 9705
בשער ברשת שלום אנחנו עושות ביו חקר בנושא השפעת טיפות שמן זית על קצב התרבות העובש בלחם 5/2/2018 9687
פרופ' מרטין קופאייק ניסוי בנושא השפעת סוגי סוכר שונים על תסיסת השמרים 22/1/2018 9661
בשער ברשת ביוחקר- השפעת מיץ עגבניות על זרעי חיטה 14/12/2017 9630
בשער ברשת בקשת עזרה בניסוי בביולגיה 30/11/2017 9593
בשער ברשת שוני בין הקמחים בהקשר לקצב נשימת השמרים 19/2/2018 9530
בשער ברשת האנזים ppo 18/6/2017 9464
ד"ר ויקטור רודוב ויטמינים בפירות רגילים לעומת פירות אורגניים 27/11/2017 9455
פרופ' יחזקאל קאשי מהו טווח ה-pH שבו מתבצעת תסיסת שמרים? 18/4/2017 9399
בשער ברשת עידן הפלסטיק 5/4/2017 9397
בשער ברשת השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. 23/2/2017 9351
בשער ברשת ניסוי ביוחקר- השפעת ריכוזי אלכוהול על אנזימי הכבד 23/2/2017 9350
בשער ברשת השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום 23/02/2017 9349
ד"ר קובי מאירי ההבדל בין חלב בקר בארץ ובחו"ל 23/2/2017 9338
פרופ' אילת פישמן כיצד נשמרת צורה הנטיפית של שוקולד צ`פס בזמן אפייה? 8/5/2017 9316
ד"ר קובי מאירי הקשר בין שומן וחומציות בחלב 19/12/2016 9231
פרופ' אילת פישמן השפעת אחוז מוצקי הקקאו על מידת ההתכה 25/01/2016 8777
ד"ר רוני שפירא בדיקת פעילות bifidus actiregularis? 13/2/2014 7533
ד"ר ענבר ברוש ברזל בדגני בוקר 15/12/2013 7503
פרופ' דורון שטיינברג ביוחקר - השפעת החומר "מסטיקא" על חיידקי הפה 17/12/2013 7502
בשער ברשת חלודה במדפים במקרר 10/12/2013 7479
בשער ברשת שמושי מלח לימון באוכל 05/11/2013 7390
פרופ' יואב ליבני עוגיות במילוי ריבה האם יש דרך למנוע ניידות המים 8/9/2013 7218
פרופ' נחמן פסטר פרי וירק עם סימני עובש 10/04/2013 6163
פרופ' מיכאל נעים ביוחקר בביולוגיה 27/2/2013 6034
פרופ' יואב ליבני חוקרים גלידה 13/12/2012 5958
בשער ברשת קרינת מיקרוגל- מים 15/11/2012 5899
פרופ' שמעון מזרחי בצק שמרים,התפחה,גלוטן וקשרי גופרית (DISULFIDE BRIDGE) 14/11/2012 5806


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up