בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  הנדסת מזון
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
פרופ' יחזקאל קאשי מהו טווח ה-pH שבו מתבצעת תסיסת שמרים? 18/4/2017 9399
בשער ברשת עידן הפלסטיק 5/4/2017 9397
בשער ברשת השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. 23/2/2017 9351
בשער ברשת ניסוי ביוחקר- השפעת ריכוזי אלכוהול על אנזימי הכבד 23/2/2017 9350
בשער ברשת השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום 23/02/2017 9349
ד"ר קובי מאירי ההבדל בין חלב בקר בארץ ובחו"ל 23/2/2017 9338
ד"ר קובי מאירי הקשר בין שומן וחומציות בחלב 19/12/2016 9231
פרופ' אילת פישמן השפעת אחוז מוצקי הקקאו על מידת ההתכה 25/01/2016 8777
ד"ר רוני שפירא בדיקת פעילות bifidus actiregularis? 13/2/2014 7533
ד"ר ענבר ברוש ברזל בדגני בוקר 15/12/2013 7503
פרופ' דורון שטיינברג ביוחקר - השפעת החומר "מסטיקא" על חיידקי הפה 17/12/2013 7502
בשער ברשת חלודה במדפים במקרר 10/12/2013 7479
בשער ברשת שמושי מלח לימון באוכל 05/11/2013 7390
פרופ' יואב ליבני עוגיות במילוי ריבה האם יש דרך למנוע ניידות המים 8/9/2013 7218
פרופ' נחמן פסטר פרי וירק עם סימני עובש 10/04/2013 6163
פרופ' מיכאל נעים ביוחקר בביולוגיה 27/2/2013 6034
פרופ' יואב ליבני חוקרים גלידה 13/12/2012 5958
בשער ברשת קרינת מיקרוגל- מים 15/11/2012 5899
פרופ' שמעון מזרחי בצק שמרים,התפחה,גלוטן וקשרי גופרית (DISULFIDE BRIDGE) 14/11/2012 5806


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up