בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  ביולוגיה
בחר תת-תחומים
בחר תת-תחומים - סיווג ע"פ תוכנית הלימודים
עבור לחלוקת תתי תחומים בביולוגיה על פי תכנית הלימודים
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
בשער ברשת נשימה תאית בשמרים 20/4/2017 9413
ד"ר ערן גפן מבנה הלב של סרטן הדפניה מאגניה 20/04/2017 9410
בשער ברשת השפעת ג`יברלין על נביטת זרעי חיטה 20/4/2017 9407
פרופ' רונית אנדוולט חשיבות ויטמין c בצמחים 18/4/2017 9403
בשער ברשת ביוחקר- חיידקי סטפילוקוקוס אלבוס ודטרגנטים 5/4/2017 9401
פרופ' נאוה מורן השפעת עוצמות אור על קצב הפוטוסינתזה 18/4/2017 9400
פרופ' יחזקאל קאשי מהו טווח ה-pH שבו מתבצעת תסיסת שמרים? 18/4/2017 9399
בשער ברשת השפעת טמפרטורה על מסת ויטמין C 5/4/2017 9395
בשער ברשת השפעת צפיפות על נביטת זרעי מש 27/3/2017 9393
בשער ברשת מה שם השיח עץ? 5/4/2017 9392
פרופ' יוסי שילה קרינה מהשמש וחיידקים 5/4/2017 9391
בשער ברשת אללופתיה - השפעת שמנים אתרים על נביטת חיטה 3/4/2017 9390
ד"ר עוזי מרין ניסוי רמה 3 - כיצד שינוי ריכוז חומצת המאכל משפיע על מסת הגבן 3/4/2017 9385
בשער ברשת מה הקשר בין סוג הממתיק לבין יעילות התסיסה הכוהלית? 27/3/2017 9381
בשער ברשת תגובת ויטמין C במיץ תפוזים עם חמצן 26/3/2017 9379
בשער ברשת דופן תא צמח וכניסת מים באוסמוזה 26/3/2017 9378
בשער ברשת השפעת רמות PH שונות על נביטת זרעי מש 26/3/2017 9377
בשער ברשת ביוחקר-ריכוזי גלוקוז ונשימה תאית בשמרים 26/3/2017 9375
פרופ' אלי זמסקי נענע ואלכוהול 26/3/2017 9374
בשער ברשת השפעת אתנול על תסיסת שמרים-עבודת ביוחקר 2/3/2017 9370
בשער ברשת זמן הפרית תרנגולים 2/3/2017 9369
פרופ' מאירה זיו השפעת צבע הצלופן על השרשה 19/3/2017 9368
בשער ברשת ביוחקר- השפעת סוגי קמח שונים קצב תפיחת השמרים 2/3/2017 9367
בשער ברשת חקר התפתחות עובש על סוגי לחם 26/2/2017 9365
ד"ר עדנה אופנהיימר כיצד הכסף החנקתי פוגע בחיידקים 1/3/2017 9363
פרופ' חיים קיגל פטריות הגדלות על עצי פיקוס 19/3/2017 9359
ד"ר עידית גינזברג אנזימים 19/3/2017 9357
בשער ברשת במבנה האינסולין T-state, R-state 23/2/2017 9354
פרופ' אליאורה רון חומציות חיידקי סטפילוקוקוס 2/3/2017 9353
בשער ברשת השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. 23/2/2017 9351
בשער ברשת ניסוי ביוחקר- השפעת ריכוזי אלכוהול על אנזימי הכבד 23/2/2017 9350
בשער ברשת השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום 23/02/2017 9349
פרופ' עמיר שרון עובש על לחם 1/3/2017 9348
פרופ' דוד וייס ציטוקינין 2/3/2017 9347
פרופ' עמיר שרון שאלת המשך לשאלה 9326 לגבי טיון וגדילת מש 1/2/2017 9345
בשער ברשת עבודת חקר בביולוגיה 22/2/2017 9344
פרופ' זהרה יניב כורכומין וחיידקים 2/3/2017 9343
פרופ' מיקי שיינוביץ פויקילותרמיים ומנגנונים של יצירת חום 23/2/2017 9340
בשער ברשת הורמון הגיברלין 19/2/2017 9339
ד"ר קובי מאירי ההבדל בין חלב בקר בארץ ובחו"ל 23/2/2017 9338
בשער ברשת השפעת סוג הסוכר על קצב תסיסת השמרים 19/2/2017 9336
בשער ברשת חומציות כעקה בשמרים 26/1/2017 9328
פרופ' עמיר שרון השפעת טיון דביק על התפתחות עובש 26/1/2017 9326
פרופ' אריה אלטמן ייחורים - אילו צמחים ניתן לייחר 1/2/2017 9323
ד"ר יפתח יעקובי מעכב יצור חלבון בצמחים 1/3/2017 9320
בשער ברשת שלישיה זהה 25/1/2017 9318
בשער ברשת ריכוז מי חמצן בדבש מפרחי בר 25/1/2017 9317
בשער ברשת ריח קלמנטינה 25/1/2017 9305
פרופ' מרטין קופאייק שימוש במיטוכונדריה או כלורופלסט כפלסמיד 25/1/2017 9295
פרופ' יגאל אלעד השפעת שמן אורגנו על פטרית טריכודרמה 30/1/2017 9294
פרופ' אלעזר פליק השפעת אורך גל על קצב הבשלת פרי 30/01/2017 9293
בשער ברשת השפעת הטמפרטורה על קצב נביטת זרעי מש 19/1/2017 9290
ד"ר רחלי עינב ריכוז מסוכן של פחמן דו חמצני 18/4/2017 9289
פרופ' דב פרוסקי המשך לשאלה 8219 - מדידת התפחות עובש על לחם 11/1/2017 9286
פרופ' שמואל וולף למה חסה לא מתוקה? 12/1/2017 9284
ד"ר עידית גינזברג קטלאז בתפוחי אדמה 12/1/2017 9282
ד"ר אבנר כהן ריכוזי דשן מומלצים. 11/1/2017 9279
בשער ברשת מנגנוני עיכוב ברוזמרין 4/1/2017 9276
בשער ברשת Chlorhexidine Gluconate מנגנון פעולה על חיידקים 04/01/2017 9273
בשער ברשת הקשר בין אחוז השומן בחלב לקלקולו 28/12/2016 9271
בשער ברשת בופר FACS 26/12/2016 9267
בשער ברשת השפעת שמן מנטה על תפוחי אדמה 22/12/2016 9264
בשער ברשת שמרים בסביבה ללא חמצן 26/12/2016 9260
פרופ' גיל אסט החלפת גרעין של תא 26/12/2016 9256
פרופ' דוד וייס שאלת המשך לשאלה 9226 - השפעת ההורמון ג`יברלין על צמיחת אמנון ותמר 21/12/2016 9254
בשער ברשת השפעת מלח על צמח הסליקורניה 24/4/2017 9253
פרופ' יוסף קנר טיטרצייה לקביעת כמות ויטמין c 16/1/2017 9251
בשער ברשת השפעת קפסאיצין על תהליכים מטבוליים של דפניות 24/4/2017 9249
בשער ברשת מחלות אוטואימוניות 22/12/2016 9246
פרופ' אהוד סקוטלסקי אברוני כדורית דם אדומה 16/1/2017 9240
ד"ר סוניה פילוסוף - הדס השפעת האספרין על הפרחים באגרטל 16/1/2017 9238
ד"ר יהושע קליין השפעת רטלין על נביטת זרעי מאש 12/1/2017 9236
פרופ' נתיב דודאי השפעת צמחים המקיימים אללופתיה על תמותת חיידקים 18/1/2017 9234
ד"ר קובי מאירי הקשר בין שומן וחומציות בחלב 19/12/2016 9231
ד"ר ברוריה הויאר השפעת נחושת כלורית על חיידקים 2/4/2017 9229
בשער ברשת השפעת טמפרטורה על התרבות שמרים 12/12/2016 9228
פרופ' חיים קיגל מנגנון עיכוב נביטה של ABA 12/12/2016 9227


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up