בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9888 - חיידקי חומצת החלב תאריך: 4/11/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  
מדוע חיידקי חומצת החלב מתרבים בחלב ככל שהחלב ישן יותר(בהנחה שהחלב עמד באותו טמפרטורה כל הזמן מחוץ למקרר)
תשובה מאת: ד"ר קובי מאירי
   

לצורך ההתרבות של החיידקים הם זקוקים לתנאים מתאימים (טמפרטורה, ו- pH) ולקטוז. בטמפרטורה מתאימה, כל עוד יש מספיק לקטוז, וה- pH לא נמוך מאוד הם ימשיכו להתרבות.

ד"ר קובי מאירי
טכנולוג מחקר ופיתוח
תנובה

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up