בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9849 - השפעת שמן מנטה על התפתחות חיידקי האי קולי תאריך: 17/9/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
שלום אנו תלמידי כיתה יב במגמת ביולוגיה במסגרת עבודת החקר שלנו הנושא שנבחר הוא השפעת שמן מנטה על חיידקי ה E coli רצינו להבין מהו המנגנון שגורם לשמן המנטה למנוע את התרבות החיידקים והאם כל סוג של שמן ישפיע באותה צורה או שתהיה לו השפעה דומה על החיידקים
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי אורי ובן,
 
בנוגע להשפעת שמנים אחרים מצרפת לכם תשובה של פרופ' נתיב דודאי.
 
בנוגע למנגנון- אני מצרפת לך תשובה של ד"ר יורם גרשמן לשאלה דומה שנשאלה על שמן קינמון.
 
מוזמנים לשאול עוד אם משהו לא ברור :)
בהצלחה!
בשער ברשת

 

פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up