בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9784 - מיצוי עגבנייה תאריך: 9/5/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
שלום וברכה, עשיתי ניסוי הבודק את השפעת ריכוזים שונים של מיצוי עגבניה על נביטת שעועית. רציתי לדעת אילו חומרים יש בעגבנייה שמעכבים את הנביטה. אשמח למאמרים אשר מסבירים את העניין. תודה רבה!
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום יסכה,

בעבר נשאלו שאלות דומות לשאלתך באתרנו. אני מצרפת לך תשובה המסבירה על החומרים המעכבים במיצוי עגבניה ואת מוזמנת להיכנס למאגר השאלות שלנו ולמצוא עוד תשובות בנושא.
 

בהצלחה ותהני!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up