בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9778 - השפעה אנטיבקטריאלית של דבש חרובים תאריך: 26/4/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
שלום רב, תלמידותי ערכו ניסוי ביוחקר שבו הן ראו פעילות אנטיבקטריאלית של דבש חרובים. עם זאת, אנחנו לא מוצאות כלל רקע ספרותי בעניין. האם תוכלו לומר לנו מה מכיל דבש חרובים שגורם לפעילות האנטי בקטריאלית שלו? תודה רבה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


היי רחלי,

שאלה מעניינת מאוד :) מצ"ב מאמר על תמצית של חרובים וההשפעות האנטיבקטריאליות שלה. מצ"ב מאמר נוסף על פעילות תמצית חרובים על החיידק ליסטריה.

 בgoogle scholar תוכלי למצוא עוד מאמרים. 

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up