בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9774 - מעכב נביטה בעגבנייה תאריך: 16/4/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
בביוחקר שלנו בדקנו איך ריכוז מיצוי מיץ עגבניות משפיע על נביטת זרעי עגבנייה. השתמשנו בריכוזים 0,3,5,10,15,20 אחוז ומ0-15 אחוז היה ירידה בכמות הזרעים שנבטו אך הוא עלה ב20 אחוז. יש לכם סיבה לעלייה באחוז הנביטה?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי חנה,

נשאלה שאלה דומה בעבר, ואני מצרפת לך אותה ואת תשובתו של פרופ' חיים קיגל מהאוניברסיטה העברית.
 

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up