בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9771 - השפעת סוג הסוכר על קצב הנשימה התאית בשמרים טריים תאריך: 16/4/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  
שלום רב, רצינו לשאול מה סוג הסוכר (סוכרוז או גלוקוז או פרוקטוז או מלטוז) האופטימלי לקצב נשימה תאית אצל שמרים? ובנוסף מהו הריכוז האופטימלי בסוג סוכר זה לקצב הנשימה התאית? תודה מראש!
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי נעמה,

סוגי הסוכר לשמרים הוא ביוחקר נפוץ מאוד, ובאתר שלנו יש הרבה שאלות דומות שנענו בעבר. אני מצרפת לך כמה ואת מוזמנת לחפש עוד תשובות שיעזרו לך.

השפעת סוג סוכר בחיידקים, פירוק סוכר בשמריםגלוקוז בנשימת שמרים,
 

בהצלחה!!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up