בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9741 - השפעת הלחות על הופעת עובש בלחם תאריך: 19/3/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  
היי, אשמח לדעת אם תוכלו לתת לי קצת רקע מדעי על עובש, עובש בלחם והשפעת הלחות על הופעת העובש בלחם. אשמח אם תשתדלו לענות לי בהקדם האפשרי. בתודה מראש, מעיין פלג
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי מעיין,

נשאלו הרבה שאלות זהות בעבר באתר "בשער", אני מצרפת לך כמה רלוונטיות אלייך וכמובן שיש עוד הרבה תשובות ואת מוזמנת לחפש עוד:

עובש ברמות pH שונות

עובש על לחם

השפעת טיון דביק על עובש

העובש הירוק

לחות ועובש
 

שיהיה בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up