בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9740 - עזרה בביוחקר- השפעות מיצוי צמח הג'ינג'ר תאריך: 19/3/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  

שלום. אני וחברתי עושות שאלת ביוחקר על: מהי השפעת מיצוי ג'ינג'ר בריכוזים שונים על נביטת זרעי מש. ואנחנו מתקשות למצוא חומר בנושא

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי סיון,

יש לך שאלה מאוד מעניינת. לא מצאתי ב google scholar  מאמר על השפעות הג'ינג'ר על שעועית המש אבל מצאתי מאמר סריקה על ההשפעות השונות של הג'ינג'ר כנוגד חימצון, אנטי דלקתי ועוד. מאמר זה יכול לתת לך בסיס לכמה רעיונות על ההשפעות של מיצוי הג'ינג'ר ואת כמובן יכולה לחפש עוד מאמרים דומים. 

מצ"ב המאמר.

מקווה שזה יעזור ושיהיה בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up