בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9725 - נביטה והתפתחות בריכוזים שונים של חומצה אסקורבית תאריך: 28/06/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  

אנחנו יודעות שחומצה אסקורבית פועלת כנוגד חימצון. ברצוננינו לבדוק כיצד חומצה אסקורבית יכולה להשפיע על נביטה ותהינו באיזה אחוזים כדאי להשתמש בה?

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי מיקה,

סתם להעשרה, מצ"ב הסבר של מכון דוידסון על חומצות ובסיסים

בנוסף, להלן כמה תשובות מהאתר על השפעת חומציות על נביטה:

8582, 4943

אני מצרפת לך מאמר על השפעת חומציות על נביטה בצמחים שונים (שימי לב במיוחד לעמוד 941 וטבלה 3#.

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up