בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9716 - עלייה במסת העגבנייה בטמפ' שונות תאריך: 25/6/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  

עשינו ניסוי בעגבניות: שמנו כל עגבנייה בטמפרטורה שונה (אחת בטמפרטורה של מינוס 18 מעלות צלזיוס, אחת בטמפרטורה של 4 מעלות צלזיוס ואחת בטמפרטורה של 25 מעלות צלזיוס) ויצא שהייתה עלייה במסת העגבנייה בטמפרטורת החדר ושהיא גם הכי טובה לאכילה. מה יכול להיות ההסבר לכך?

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי לי-שי,

מצ"ב שני מאמרים בנושא השפעות טמפרטורה שונות על עגבניות.

מאמר 1, מאמר 2

מקווה שזה יעזור.

בהצלחה!
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up