בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9713 - עבודת חקר במדעים תאריך: 26/2/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום,

אני עושה עבודת חקר במדעים ואני צריכה בסיס ביולוגי ל-מה ההשפעה של מים בטעמים על הזרע על הנביטה שלו (זרע של צמח)?מה משפיע במים בטעמים על הזרע וההתפתחות שלו?

תשובה מאת: פרופ' נתיב דודאי
   

"מים בטעמיםמכילים חומרים שונים (בהתאם לסוג המוצר), שיכולים להשפיע על הנביטה. בהתאם להרכב החומרים וריכוזם במים. צפוי שהזרעים, בעזרת אנזימים שלהם, יפרקו לפחות חלק מחומרים אלה. כדי לדעת כיצד ישפיעו יש לבצע ניסויים שכנראה כלולים בעבודתך.

שיהיה בהצלחה!

פרופ' נתיב דודאי
היחידה לצמחי תבלין ובושם
מינהל המחקר החקלאי

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up