בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9709 - פסטה מוקרמת תאריך: 24/6/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום! אני עושה בכיתה ניסוי בפסטה מוקרמת העונה על השאלה כיצד משפיעה כמות השומן בשמנת על כמות וסוג החיידקים המופיעים. למורי יש דעות שונות והשערות שונות אשר סותרות אחת את השנייה. אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על השאלה ולהביא בסיס מדעי לתשובתכם . תודה

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי שירה,

מצ"ב מאמר על העדפות בקטריאליות ( חיידקים שבודדו מהים) לסוגי שומנים שונים. בנוסף מצורף מאמר על השפעות דיאטה שונות על המיקרוביוטה בקיבה.

בהצלחה!
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up