בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9704 - כיצד ישפיע ריכוז מי מלח NaCl על קצב נביטת זרעי שעועית מאש? תאריך: 21/02/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום רב, כחלק ממשימת הביוחקר, אנו עוסקות בשאלה הנ"ל, ורצינו לשאול את המומחים מספר שאלות:

1) מדוע זרעי שעועית מש טובים לבדיקה זו?

2) האם ישנו טיפול שדווקא יוכיח שריכוז מליחות נמוך יעודד נביטה בשעועית מש?

3) האם ישנו מקור מידע שנוכל להיעזר בו במהלך העבודה, ויוכל לתת לנו רקע ביולוגי על הנושא הנ"ל? (אוסמוזה, תמיסה היפרטונית, פלסמוליזה, נביטת זרעי מש, ועוד)

תודה רבה.

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

הי צופי,

אורגניזמים המשמשים למודל מחקרי נבחרים בדרך כלל כי קל מאוד לגדל אותם ו/או כי יש להם מס' גנים קטן יחסית אותם אפשר לחקור, יש באתרנו תשובות רבות לשאלות זהות לשלך. אני מצרפת קישור לכמה ואת מוזמנת לחפש עוד:

7410- שאלה עם כמה תשובות ומאמרים.
 

ומצ"ב תשובות ל: אוסמוזה , תמיסה היפרטונית, פלסמוליזה , נביטת מש.

את מוזמנת לחפש באתר 'בשער' עוד תשובות לשאלות זהות לשלך.

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up