בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9687 - שלום אנחנו עושות ביו חקר בנושא השפעת טיפות שמן זית על קצב התרבות העובש בלחם תאריך: 5/2/2018
תחומי דעת:  הנדסת מזון  , ביולוגיה  
אנחנו מחפשות מאמרים מדעיים על שמן זית והשפעתו על קצב התרבות העובש. מצאנו ששמן זית עשיר בנוגדי חמצון. האם יש קשר בין עובש ונוגדי חמצון? נא לעזור לנו למצוא מאמרים מדעיים על הנושא תודה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי אסיל,

אני מצרפת לך:

תשובה של ד"ר ציפורה טייטל על שמן זית כמעכב חיידקים.

 מאמר על ההשפעות של מיצוי מזיתים ירוקים.

מאמר כללי על אנטיבקטריאלים מצמחים.

מאמר על השפעות חומצה אולאית על גדילה של עובש.

בהצלחה!
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up