בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9686 - השפעת ריכוז עמילאז ממיצוי על פירוק עמילן לגלוקוז ממיצוי של תפוא תאריך: 4/2/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  
שלום אנחנו בכיתה יא ויש לנו ביוחקר לעשות בנושא, (השפעת ריכוז עמילאז על פירוק עמילן ממיצוי של תפוח אדמה). נשמח אם נוכל לקבל בגדול הסבר ופרטים על הנושא. תודה רבה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


היי סתיו,

אני מצרפת לכם קישורים לשאלות דומות שנשאלו בעבר באתר:

פעילות עמילאז (יש קישור בגוף התשובה) 

השפעת טמפ' על עמילאז  

לפירוט על האנזים אני מצרפת  קישור של האנציקלופדיה בריטניקה.

בהצלחה :)

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up