בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9683 - השפעת הטמפרטורה על ריכוז ויטמין סי בפלפל אדום ועל דרגת החומציות שלו. תאריך: 4/2/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
מהו טווח הטמפרטורות המשפיעות על ריכוז ויטמין סי בפלפל אדום וכן על דרגת החומציות. אנו חוקרות נושא זה של ויטמין סי בפלפל אדום ולא מצאנו בגוגל מאמרים המדברים על טווח הטמפרטורות המינימליות או המקסימאליות המורידות את ריכוז ויטמין סי בעת הכנסתו לאמבט מים. ברצוננו לבדוק מה קורה לויטמין סי כאשר מכניסים את המיצוי לתוך אמבט מים בטמפרטורות שונות. וכן האם יש השפעה על דרגת החומצה שלו אותה נבדוק באמצעות סולם PH / נשמח לתשובתכם בברכה תלמידות אור יהודה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


היי יפעת,

אני מצרפת לך קישור לשאלה זהה שפורסמה במכון דוידסון על התהליך הכימי שויטמין C עובר בחימום.

בהצלחה בניסוי!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up