בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9650 - ריכוזי סוכר שונים תאריך: 7/1/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  
במסגרת שיעורי ביולוגיה עלינו לבצע ביוחקר הנושא שבחרנו השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על קצב הנשימה בשמרים. השאלה שלי כיצד אני יכולה לעשות ריכוזי גלוקוז שונים...?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


היי גיזל, 

בתשובתו של ד"ר איל פרידמן מהאוניברסיטה העברית יש הסבר על השפעת הסוכר על שמרים. בנוסף, אני מצרפת לך קישור למצגת של בי"ח הדסה על תמיסות והכנתן. שם מתארים שכדי להכין תמיסה של 10% גלוקוז, את צריכה להמיס 10 גרם ב100 מ"ל מים שעברו פילטרציה (DW או DDW).

בהצלחה! 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up