בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9577 - אנזימים בנביטה (שעועית) תאריך: 23/11/2017
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
שלום רב, ברצוני לשאול מהם האנזימים העיקריים המשתתפים בתהליך הנביטה בשעועית. ניסיתי לחפש בעזרת Brenda ומאמרים אקדמיים מספריית הטכניון, אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן. חלק מהאנזימים השוליים שמצאתי סתרו אחד את השני בטווחי הpH שלהם, כלומר הpH האופטימלי של אחד יוביל לדנטורציה של השני. אודה לעזרתך, בתודה מראש רותם בן ציון.
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

הי רותם,

מצ"ב מאמר המתאר את האנזימים הפועלים בתהליכי נביטה של שעועית, ביניהם אנזימים גליקוליטיים המפרקים מולקולות גלוקוז. בנוסף, מצ"ב הספר המצוין של האוניברסיטה הפתוחה "פרקים בפיזיולוגיה של הצמח" המתאר את האנזימים הללו.

שיהיה בהצלחה וקריאה מהנה!! 
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up