בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9533 - השפעת אנזים המצוי בקיווי על פירוק של דגים. תאריך: 19/2/2018
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
כחלק מעבודת הביוחקר קראתי שבקיווי מצוי אנזים הנקרא אקטנידין המפרק חלבונים. האם מיצוי קיווי ישפיע על פירוק של דגים?. בנוסף, אשמח לדעת האם סוג אנזים זה יכול לפרק חומרים נוספים? והאם אנזים זה מצוי בפרי אחר מלבד קיווי?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


היי תומר,

מצ"ב מאמרים המפרטים על השפעת אקטינידין על עיכול חלבונים, אקטינידין באננס, פירוק חלבוני דגים ע"י אקטינידין

בהצלחה!!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up