בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9530 - שוני בין הקמחים בהקשר לקצב נשימת השמרים תאריך: 19/2/2018
תחומי דעת:  הנדסת מזון  , ביולוגיה  
שלום אני עושה ביוחקר וחוקרת את קצב נשימת השמרים בנוכחות של קמחים שונים.. כרגע אני מחפשת רקע ביולוגי לעבודה..כבר ברור לי ההבדל בין קמח לבן לקמח מלא ..בקמח לבן הסוכר זמין יותר ולכן קצב הפעילות יהיה גדול יותר מאשר בקמח מלא. אני מחפשת על ההבדל בין עוד סוגי קמחים.. חשבתי לעשות גם על קמח תירס, קמח טף וקמח עדשים אדומות.. מה הקשר של קמחים אלו לקצב נשימת השמרים? אשמח לעזרה:) תודה!
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי אביה,

מצ"ב מאמרים על תסיסת שמר במצע של קמח תירס, עדשים אדומות, השפעות רכיבים שונים על תסיסה 
ויש עוד הרבה מאמרים רלוונטים בgoogle scholar.

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up