בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9515 - תבלינים למצע תאריך: 27/9/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  
בחרנו בעובדת החקר שלנו השפעת סוגים שונים של תבלינים על גידול חיידקי E.coli D ורצינו לשאול האם אפשר להוסיף את התבלינים לתוך האגר
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

ראם היי,

יש לך שאלה מעניינת. חיפשתי ב google מצעים שונים של אגר. הם נבדלים בנוטריאנטים שמכניסים למצע לפני מיצוקו על צלחת הפטרי. אני מצרפת לך את הפרוטוקולים השונים להכנה.

בנוסף, אני מצרפת מאמר מgoogle scholar על גידול של חיידקי E.Coli בסוגי אגר (1.5%) שונים (סעיף Media תחת Materials and Methods).

תוכל לבצע ניסוי בו תכניס את אותה כמות (גרמים מעטים בלבד או אפילו השוואה של נניח 2, 5, ו10 גרם) מכל תבלין שתבחר. 

שיהיה בהצלחה ונשמח לעידכון על התוצאות.

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up