בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9451 - [עזרה] כיצד משפיע ריכוז הסוכר על נביטת זרעים? תאריך: 14/5/2017
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
כחלק מעבודת החקר בתיכון בו אני לומד, שאלת החקר שניתנה לי היא "השפעת ריכוז הסוכר על נביטת זרעים". חיפשתי ברשת מידע המסביר על הנושא ומצאתי רק על ריכוז המלח (הדבר היחיד שאני יודע זה שהסוכר מבצע את הפעולה ההפוכה מהמלח. הסוכר עוזר בנביטה לעומת המלח שהורס אותה). אשמח אם תעזרו לי לבסס את התשובה שלי בעבודה, יובל.
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

יובל היי,

אני מצרפת לך תשובה לשאלה דומה שנשאלה באתר 'בשער'.

אתה מוזמן לחפש עוד שאלות ותשובות רלוונטיות שיענו לך על השאלה וירחיבו לך את הידע בנושא...

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8311

תמשיך לשאול שאלות מעניינות,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up