בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9381 - מה הקשר בין סוג הממתיק לבין יעילות התסיסה הכוהלית? תאריך: 27/3/2017
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  

שלום רב!

יש לנו שאלה: אנו לא בטוחים מהו הממתיק סוכרוז או גלוקוז, חד סוכר או דו סוכר או רב סוכר הנותן לנו את התהליך האפקטבי ביותר בתסיסה כוהלית. נשמח לכל ידע או עזרה שהיא.

תודה

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

מיכאל, בוקר טוב!

שאלות דומות לשאלתך נשאלו באתרנו בעבר. אני שולחת לך כמה קישורים ומקווה שזה יעזור לך:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8255

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8940

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=9336

בהצלחה רבה!!
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up