בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9367 - ביוחקר- השפעת סוגי קמח שונים קצב תפיחת השמרים תאריך: 2/3/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום,

במסגרת עבודת הביוחקר בחרנו לחקור את קצב תפיחת השמרים בנוכחות סוגי קמח שונים. רצינו לדעת מהו ההסבר הביולוגי לקשר בין סוג הקמח לקצב תפיחת השמרים נשמח לקבל תשובה מפורטת בנוגע לתהליך האנזימטי המתרחש בפטריה ואיך הקמח משפיע עליה.

תודה רבה.

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

אלעד, צהרים טובים!

מצ"ב תשובה לשאלה דומה לשלך שנשאלה בעבר באתר. מקווה שזה יעזור ואם י לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשלוח אלינו.

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8842

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up