בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9365 - חקר התפתחות עובש על סוגי לחם תאריך: 26/2/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום,

תלמידותי מעוניינות לבצע עבודת חקר בנושא התפתחות עובש על סוגי לחם שונים. הן מעוניינות לבדוק לחם לבן, מלא, שיפון וכד'. רציתי לשאול: 1. האם סוגי הלחם השונים צריכים להיות בקופסאות סגורות? 2. האם הלחם צריך להיות יבש או רטוב בתחילת הניסוי?

תודה רבה.

תשובה מאת:  בשער ברשת
   


מיכל, שלום רב!

כבר נשאלו שאלות דומות שפורסמו באתר "בשער". אני מצרפת לך מס' קישורים שיכולים לענות לך על השאלות:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8261

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8245

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=7527

שיהיה בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up