בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9351 - השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. תאריך: 23/2/2017
תחומי דעת:  הנדסת מזון  , כימיה  , ביולוגיה  

מע' בשער, שלום רב!

אנו תלמידי כיתה יא' במגמת ביולוגיה, עושים את עבודת הביוחקר שלנו לבגרות בנושא התרככות הבננה בעקבות השפעת טמפרטורה גבוהה. יש לנו שאלה לגבי קליפת הבננה: האם יש השפעה של הקליפה על התרככות הבננה בעקבות טמפרטורה גבוהה והאם זה קשור לאתילן?

תודה מראש

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

ירון, צהרים טובים!

באתר 'בשער ברשת' פורסמו מספר שאלות דומות על התרככות הבננה ועל אתילן. אני מצרפת מס' קישורים רלוונטיים לנושא. בתשובה הראשונה לשאלה 7438 תמצאו פירוט על אתילן בטמפ' שונות וקישורים למאמרים. בנוסף, בתשובה לשאלה 8970 תמצא עוד קישורים רבים לשו"ת דומות, שיכולים לעזור לכם.

שיהיה לכולכם הרבה בהצלחה!

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=7438

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8970

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up