בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9349 - השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום תאריך: 23/02/2017
תחומי דעת:  הנדסת מזון  , כימיה  , ביולוגיה  

שלום רב,

בשאלה כיצד טמפרטורות גבוהות משפיעות על ויטמין C בפלפל אדום - המרכיב האנזימטי משפיע על כמות ויטמין C בפלפל (אוקסידאזות) או על התהליך הכימי (חימצון חיזור) או על שניהם???

אשמח לתשובה

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

מור, צהרים טובים!

יש לשאלתך מס' תשובות שכבר פורסמו באתרנו. מצ"ב הקישורים אליהם:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=9011

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8919

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8776


בהצלחה והמשך יום טוב,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up