בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9344 - עבודת חקר בביולוגיה תאריך: 22/2/2017
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  

היי,

קוראים לי סתיו בן אברהם, תלמידת יב בביה"ס רמות ים. שאלת החקר שלנו היא- מהי השפעת ריכוזים שונים של מיץ עגבניות על נביטת זרעי עגבניות? ההשערה שלנו היא שעם הגדלת הריכוז כך שיעור הנביטה יהיה נמוך יותר- עקב הימצאות הורמון הABA. בנוסף, אני צריכה לכתוב על גורמים נוספים שיש במיצוי העגבניה המשפיעים על קצב הנביטה.

אשמח לעזרה. תודה.

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

סתיו, צהרים טובים!

אני מצרפת לך תשובות לשאלות שנשאלו בעבר באתר שלנו:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5506

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5755

אני מקווה שזה יעזור לך.

במידה ויש לך עוד שאלות, את מוזמנת ליצור קשר.

המשך יום טוב,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up