בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9317 - ריכוז מי חמצן בדבש מפרחי בר תאריך: 25/1/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  

שלום רב,

שמי עמרי ואני עושה את עבודת הביוחקר ברשת שלי כרגע. הניסוי שאני וקבוצתי בחרנו הוא בדיקת ההשפעה של דבש בריכוזים שונים על קצב הרבייה של חיידקי א. קולי. רצינו לדעת להתאים את ריכוז מי החמצן לריכוז מי החמצן בדבש כדי שבדיקה עם מי החמצן תשמש לבקרה, כך יהיה ניתן לראות אם מי החמצן הם המשתנה היחיד שמשפיע על הרס מושבות החיידקים בשינוי ריכוז הדבש. הבעיה בה נתקלנו היא שאיננו יודעים מהו ריכוז מי החמצן בדבש בו אנו משתמשים, דבש מפרחי בר. האם יש דרך שנוכל לבדוק זאת לפני הניסוי? האם יש דרך אחרת להשיג את המידע?

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום,
מחיפוש ברשת מצאתי מאמר רלוונטי:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3201021/

ראו במיוחד את table 1 אשר נראה שמכילה את המידע שחיפשתם.

בהצלחה,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up