בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9271 - הקשר בין אחוז השומן בחלב לקלקולו תאריך: 28/12/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוכימיה [ ביולוגיה ]  , אימונולוגיה וירולוגיה ומיקרוביולוגיה [ ביולוגיה ]  

שלום, אני יהלי מבית ספר א. ד. גורדון בתל אביב.

אני וחבריי עושים עבודת חקר במדעים על השפעת אחוז השומן בחלב על קצב החמצת החלב. במסגרת העבודה עלינו לכתוב השערה מבוססת מדעית לניסוי. קראנו באתר שכתבתם שהחלב בעל האחוז הנמוך ביותר יחמיץ הכי מהר. נשמח אם תסבירו מדוע זה מה שיקרה. תודה

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום,

אכן נשאלו באתרנו שאלות בנושא זה.

תשובה ניתן למצוא בקישור: http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5928

בעקבות תשובה זו ראו פירוט על התפקיד של חיידקים בקלקול: http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5479

וגם פה: http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=6409

 


 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up