בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9264 - השפעת שמן מנטה על תפוחי אדמה תאריך: 22/12/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוכימיה [ ביולוגיה ]  , פיזיולוגיה של הצמח [ ביולוגיה ]  

שלום , אנחנו תלמידות כיתה י"א מבית ספר הדסים מגמת ביולוגיה.

בעקבות עבודת הביוחקר שלנו בנושא השפעת ריכוז שמן המנטה על קצב התפתחות ניצנים בתפוחי אדמה, חיפשנו מקורות מידע בנושא ומצאנו ששמן המנטה הוא גורם המעקב התפתחות ניצנים בתפוחי אדמה.

מעבר לכך לא מצאנו עוד מידע בנושא ואנחנו זקוקות לעוד מקורות מידע שנוכל להסתמך עליהם בכדי לעשות את עבודת הביוחקר. נשמח לקבל את עזרתכם. תודה!

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום,

שאלה דומה נשאלה באתרנו בעבר, כפי שאפשר למצוא באמצעות החיפוש:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=7470

 

בנוסף ישנם מאמרים זמינים בנושא שניתן למצוא דרך google scholar, למשל:

http://link.springer.com/article/10.1007/s00425-010-1154-5
 

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up