בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9212 - כמות הגלוקוז בבננות ברמות הבשלה שונות תאריך: 14/12/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , פיזיולוגיה של הצמח [ ביולוגיה ]  
שלום. אנחנו עושות ביוחקר בנושא הנ"ל. בשביל אומדן התוצאות אנחנו צריכות לדעת מהי כמות הגלוקוז בבננה ברמות הבשלה שונות. אם יש לכם מידע או תשובה בשבילנו בנוגע לנ"ל אז נשמח לשמוע. ובנוסף, אם יש לכם חומר עיוני הקשור לנושא נשמח להיעזר בו. תודה רבה ויום חביב אורי כהן ואביה בורוכוב נווה חנה אלון שבות
תשובה מאת: ד"ר חיה פרידמן
   

איך אתן בודקות את רמת הגלוקוז?

אנחנו בדרך כלל מודדים את הרמה באמצעות מדידת כמ"מ- כלל מוצקים מומסים. המדידה הזו היא שפוטה יחסית בובאמצעותה אנחנו מגיעים גם לבריקס של 20% בפירות בשלים.

ד"ר חיה פרידמן
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית
מינהל המחקר החקלאי - מרכז וולקני

 

פרטי הד"ר הועברו ללתמידות עבור מתן פרטים ודיון נוסף.

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up