בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 9057 - גריז זה סוג של שמן? תאריך: 21/6/2016
תחומי דעת:  כימיה  
זוהי שאלת המשך, לצפייה בשאלה המקורית לחצו כאן
הבנתי שחמצן וגריז יוצרים פיצוץ. מה לגבי חמצן ושמן? והאם גריז מורכב משמן?
תשובה מאת: פרופ' מוריס אייזן
   

שלום,

ישנם הרבה שמנים שיגיבו בדיוק כמו גריז ולכן מקובל להרחיק חומרים שומניים (שמן גריז וכיו"ב) מחמצן, לכן ההמלצה היא גורפת לכל שמן/שומן. 

פרופ' מוריס אייזן
כימיה
הטכניון

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up