בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8912 - השפעת פחמן דו חמצני על עיכוב אתילן תאריך: 13/3/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  
ערכנו ניסוי ובו השתמשנו בכמיות עולות של אבקת אפייה ( על מנת להגביר פליטה של פד"ח ) בנוכחות תפוחי עץ וענפים של עץ זית . התוצאות שהתקבלו הראו ירידה במס העלים שנשרו בכמות קטנה של אבקת אפייה ( ביחס לבקרה ) ולאחר מכן חלה עליה במספר העלים שנשרו עם העלאת כמות אבקת האפייה . חזרנו על הניסוי פעמיים ועדיין קבלנו את אותה התוצאה . מה יכול להיות ההסבר לתופעה? נשמח לתשובה בהקדם
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

מצורף בזה קישור לתשובה שהתקבלה ע"י המומחה אליו הופנתה השאלה כפי שהיא מוצגת

באתר "בשער":

לתשובה בנושא "אתילן ונשירת עלים" ניתן ללחוץ כאן.

לתשובה בנושא "אתילן ופרחים" ניתן ללחוץ כאן.

 

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up