בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8837 - כיצד משפיעה טמפרטורת גרעיני הפופקורן על מהירות התבקעותו? תאריך: 9/2/2016
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  

כיצד משפיעה טמפרטורת גרעיני הפופקורן על מהירות התבקעותו? במסגרת עבודת חקר שלנו שאלתנו היא- איך תשפיע טמפ' הפופקורן על מהירות התפצחותו? נשמח לקבל תשובה. תודה. אחינועם, יעל, רעיה ויעלה.

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

 

 
 

מצורף בזה קישור לתשובות שהתקבלו ע"י המומחים אליהם הופנו השאלות כפי שהן מוצגות

באתר "בשער":

 

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8328

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8207
 

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8218

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up