בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8826 - ביוחקר - ויטמין C תאריך: 9/2/2016
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  
שלום אנחנו תלמידים בכיתה ט' יש לנו 2 שאלות,אשמח אם תענו לנו. 1 מהי השפעת הקרינה על כמות הויטמין C?? 2 עשינו ניסוי בכיתה שבו לקחו מיץ תפוזים ששהה יומיים ולקחו מיץ תפוזים סחוט טרי ובטרי היה יותר ויטמין C אשמח אם תסבירו לי מה הסיבה לכך והאם אפשרי להפוך את התהליך כלומר נגיד שהויטמין C התפרק האם אפשר להחזיר אותו לקדמותו ולמה זה קורה.. תודה רבה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

 
 

מצורף בזה קישור לתשובה שהתקבלה ע"י המומחה אליו הופנתה השאלה כפי שהיא מוצגת

באתר "בשער":

לתשובה בנושא "ויטמין C במיץ תפוזים" ניתן ללחוץ כאן.

לתשובה בנושא "אינדיקטור לויטמין C" ניתן ללחוץ כאן.

 

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up