בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8822 - הבדל השפעות של ויטמין C לחומצת לימון על קצב השחמת תפוחי עץ תאריך: 9/2/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  
כחלק מעבודת ביוחקר שאלת המחקר שלנו היא איזה מרכיב עיקרי במיץ הלימון מעכב יותר טוב את השחמת תפוחי עץ. בתוצאות הניסוי נמצא שוויטמין C הוא מעכב יותר טוב מאשר חומצת לימון ואנו רוצים לדעת למה זה קורה? אנו חשבנו שמכיוון שחומצת הלימון חומצית יותר מאשר ויטמין C אז הדנטורציה של האנזימים הגורמים להשחמה תושפע יותר מחומצת הלימון מאשר וויטמין C. תודה ונשמח לקבל הסבר.
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

מצורף בזה קישור למספר תשובות בנושא  שהתקבלו ע"י מומחים 


תשובה 1

תשובה 2

תשובה 3

תשובה 4

 

בנוסף,  מצורף מאמר נוסף שיוכל לעזור למצוא עוד חומר מדעי על הנושא.

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up