בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8758 - קשרים כימיים - בועות סבון תאריך: 7/1/2016
תחומי דעת:  כימיה  , כימיה פיזיקלית [ כימיה ]  
שלום, אנחנו עושים עבודת חקר במדעים על בועות סבון שאלת החקר שלנו היא: מהי השפעת מרכיבים שונים בתערובות מי הסבון על משך חיי הבועה ? לקחנו 3 משתנים בשביל הניסוי: 1.קורונפלור 2.סוכר 3.גלצרין איך שלושת המשתנים האלה קשורים למשך חיי בועת סבון ? ומה הקשר בינהם לבין הגדלת מתח הפנים של הבועה ? תודה רבה, דניאל לוי
תשובה מאת:  בשער ברשת
   


להלן קישור  תשובה לשאלה זהה אשר פורסמה באתר "בשער ברשת"

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8713

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up