בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8746 - השפעת ריכוזים שונים של מלח נתרן-כלורי (מלח שולחן) על הנביטה של זרעי החסה תאריך: 5/1/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  
מהי השפעת ריכוזים שונים של מלח נתרן-כלורי (מלח שולחן) על הנביטה של זרעי החסה, האם היא מעקבת או מזרזת ובאילו ריכוזים זה בא לידי ביטוי. בניסוי הביוחקר שביצעתי חלה ירידה דרסטית בשיעור הנביטה בזרעי חסה בין הריכוזים 0.5% של מלח לבין 1% ואיני מוצא מקור להסביר את הירידה החדה בשיעור הנביטה. ואם אפשר גם הפניה למאמר כל שהוא. תודה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב,

מצורף בזה קישורים לתשובות בנושא שהתקבלו ע"י המומחה:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5624

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8289

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5609

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5475

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=6006

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up