בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 8745 - נשימת שמרים בנוכחות אלכוהול תאריך: 5/1/2016
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  
במסגרת הביודע שעוסק בנשימת שמרים ואלכוהול ביצענו ניסוי בו בדקנו את השפעותיהן של בירות שונות המכילות ריכוזי אלכוהול שונים על נשימת שמרים. תוצאות הניסוי שלנו הן- בריכוזים נמוכים 4% נשימת השמרים הייתה איטית יותר מאשר ריכוזים של7.5% ו8%. איך ניתן להסביר את תוצאות הניסוי?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

 
 

שלום,

שאלות דומות נשאלו ומפורסמות באתר:


http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5847

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5004

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up