בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 6160 - שאלה בחקר מדעי-שכבה ט` תאריך: 12/5/2013
תחומי דעת:  כימיה  , הוראת המדעים  , ביולוגיה - 1  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  

במסגרת חקר בשכבה ט' בדקנו את השפעת הטמפרטורה על חומציות הלימון.חזרנו על הניסוי מספר פעמים  ומצאנו שככל שהטמפרטורה עולה הP.H. יורד.

האם ידוע לכם המנגנון שגורם לשינוי בP.H.?

האם אפשר לקבל הפנייה למקורות מידע ?

בתודה מראש

נורה מלמוד

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

נורה שלום,

להלן קישור לתשובה:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5728
 

בברכה,
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up