בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 5899 - קרינת מיקרוגל- מים תאריך: 15/11/2012
תחומי דעת:  כימיה  , תזונה ובריאות [ ביולוגיה ]  , הוראת המדעים  , ביולוגיה - 1  , ביוטופ, ביודע, ביוסיור, ביוחקר [ ביולוגיה - 1 ]  , הנדסת מזון  

שלום. אנו תלמידי כיתה יב' במגמת ביולוגיה, ובתקופה זו אנו מבצעים ניסוי במסגרת הביוחקר. שאלת החקר שלנו הינה:

מהו הקשר בין חימום מי השקייה במיקרוגל לקצב צמיחת צמח אפונה?
 
שאלתנו היא איך קרינת מיקרו משפיעה על מים שחוממו במיקרוגל.
נשמח אם תפנו אותנו בנוסף למקור מידע מהימן מהאינטרנט/ספרות שבהם מפורטת השפעת קרינת מיקרו על מים, מה קורה בעת חימום מים מיקרוגל, ומדוע קורה הדבר.
 
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

תלמידים יקרים שלום,

מצ"ב קישור מהאינטרנט העונה על שאלתכם באתר: איך קרינת מיקרו משפיעה על מים שחוממו במיקרוגל?

http://davidson.weizmann.ac.il/online/tikshuv/physics/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%9C

במידה ויעלו שאלות נוספות נשמח לשוב ולסייע לכם,

בברכה,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up