בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 5517 - האם חיידקים משפיעים על טעם הסנדווביץ`\כריך? תאריך: 5/2/2012
תחומי דעת:  מדעי הסביבה  , תזונה ובריאות [ ביולוגיה ]  , הוראת המדעים  
יש לנו סנדוויץ' עם גבינה לבנה, אחרי 6 שעות בילקוט טעמו לא טוב, ריחו רע והוא רך. מה הסיבות לכך?
האם מעורבת בכך פעילות חיידקים?
האם זה קשור לכמות החמצן? לטמפרטורה?
האם האריזה משפיעה?
שמנו לב שככל שתוכן הסנדוויץ' 'רטוב' (כמו גבינה לבנה), הסנדוויץ' מתקלקל מהר יותר (בהשוואה לגבינה צהובה).

מהן הבדיקות הכימיות שאפשר לבצע?

נודה לכם על תשובה מהירה -דחוף-.
ניצן געש וטל וויינשטיין .
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

להלן קישור בנושא:

השפעת חיידקים על המזון שאנו אוכלים

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up