בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10181 - השפעת סוגי סוכרים על חיידקי אי קולי תאריך: 16/6/2019
תחומי דעת:  ביולוגיה  
בעבודה שלנו אנו בודקים השפעת חד ודו סוכרים על חיידקי אי קולי. השאלה היא האם בגלל אופרון הלקטוז לא ממש נראה הבדלים בין חד לדו סוכרים? האם גם בחיידקים ההבדל בין גלוקוז לחד סוכרים אחרים יהיה משמעותי (אצלינו בניסוי הוא לא היה) בסה" לא קיבלנו הבדלים בין הסוכרים השונים ואנחנו לא מצליחים להבין למה. אנא עזרתכם. תודה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

 

שלום רב,
להלן קישור לתשובה לשאלה דומה מאוד שנשאלה בעבר: 
 

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up