בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     מדעי כדור הארץ
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10123 - מה גורם לירידת הטמפרטורה ל- מינוס 19 מעלות בעת ששמים מלח בקוביות קרח? מה מונע מהמים להיות נוזליים בטמפרטוה זו? תאריך: 7/4/2019
תחומי דעת:  כימיה  
ערכנו ניסוי שבו הייתה מבחנת עם מים בתוך קערה מלאה בקוביות קרח. הוספנו על קוביות הקרח מלח. הטמפרטורה ירדה והגיעה למינוס 19 מעלות במבחנה - בתחתית הקערה המים הפכו לנוזליים בחלקם.
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

יעקב שלום רב,

 מצ"ב קישור לשאלה דומה שנשאלה בעבר בנושא 

בהצלחה, 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up