בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     מדעי כדור הארץ
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10108 - Staphylococcs albus תאריך: 28/3/2019
תחומי דעת:  ביולוגיה  
היי! הביוחקר שלנו עוסק בשאלה : "כיצד ישפיע משך החשיפה לטמפרטורה קריטית שבה האנטיביוטיקה מוקסיפן נשמרת על יעילותה בעיכוב התרבות חיידקי Staphylococcs albus." במהלך כתיבת המבוא התקשנו במציאת מידע מורחב על החיידק Staphylococcs albus ונמצא מידע רק על החיידק staphylococcus aureus. נשמח אם תוכל/י לעזור לנו למצוא מקורות מידע רלוונטים על החיידק Staphylococcs albus. ובנוסףנשמח לדעת מהי השפעת האנטיביוטיקת מוקסיפן על חיידק זה. תודה מראש, יובל ונועה :)
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב,

מצ"ב קישור לתשובות עבור שאלות שנשאלו בעבר בנושא.

בנוסף, ניתן לערוך חיפוש באתר בנושא

בהצלחה :) 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up